Ga naar onze Facebook paginayoutube grijs

Op 19 november komt Sinterklaas naar Lutten. Op uitnodiging van de activiteitencommissie zal Sinterklaas en zijn pieten De Rank aan doen. Net als vorig jaar zijn de kinderen tot en met 8 jaar van harte hiervoor uitgenodigd. Het beloofd weer een gezellig middag te worden waarbij de kinderen op de foto kunnen met Sinterklaas en/of de pieten, er worden liedjes gezongen en dit jaar komt speciaal de laborant piet mee. Wat het gaat worden is voor ons nog een verrassing. De Rank is geopend om 13.45 uur en we beginnen om 14.00 uur. Sinterklaas vertrekt weer rond 15.30 uur.

Wat dit jaar anders is, is dat je met de kleurplaat die je bij de Fontein krijgt een mooi prijsje kunt winnen. Dus kleur je kleurplaat zo mooi mogelijk en stop het in de bievenbus bij Attent Bernhard en Jarina. Kinderen uit Lutten van andere scholen kunnen de kleurplaat afhalen bij Attent.

Op 25 november is er vanaf 13.30 uur in de Olde Stee een Pietenklusmiddag bedoels voor de kinderen t/m groep 4. Er kunnen weer pakje ingepakt worden en in de schoorsteen gegooid worden. De pieten gaan een dansje doen met de kinderen en natuurlijk zijn er pepernoten.

De 55+ ers worden zeker niet vergeten door Sinterklaas. In deze drukke dagen brengt hij op 30 november een bezoek aan het dorpshuis. Er worden spelletjes gedaan en liedjes gezongen onder het genot van een hapje en een drankje.

img 6008 20160109 1238031658

Buurtkamer

De buurtkamer is iedere donderdagmiddag geopend van 14.00 uur- 16.30 uur.

Kom gerust eens langs, maar kom wel 'achterom'.

Adresgegevens

Lutten Vlagt 500pxmiddenweg 3
7775 CA Lutten

Zaal huren?

Klik hier

Ga naar boven