Ga naar onze Facebook paginayoutube grijs

De klaverjasclub begint haar klaverjascompetie weer op op dinsdag 5 sept. a.s. Daarna om de 14 dagen We hebben elke speelavond een leuke groep bij elkaar van ongeveer16-20 personen, maar zouden nog graag enkele spelers of speelsters verwelkomen.

Het kaartspel klaverjassen heeft een positief effect op de conditie van het geheugen. Uit onderzoek is gebleken dat het geheugen van de mens in het algemeen steeds slechter word door allerlei technologische vernieuwingen waarbij het geheugen minder getraind wordt. Denk maar aan het gebruik van navigatie apparatuur, rekenmachinetjes, het gebruik van filmpjes in YouTube enz. Bij het klaverjassen word het geheugen op een plezierige en ontspannen manier getraind met het onthouden van het aantal troeven en vrijkaarten die nog in het spel zijn.

Kortom, een geweldige methode om het geheugen in een goede conditie te houden.

Opgave voor de eestvolgende speelavond kan bij Willem v.d. Belt, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  -  0523682629 of bij Lambert Altena email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 0523682281

 

 

Buurtkamer

De buurtkamer is iedere donderdagmiddag geopend van 14.00 uur- 16.30 uur.

Kom gerust eens langs, maar kom wel 'achterom'.

Adresgegevens

Lutten Vlagt 500pxmiddenweg 3
7775 CA Lutten

Zaal huren?

Informatie: Klik hier
Direct contact: 0638660316

Ga naar boven