Ga naar onze Facebook paginayoutube grijs

Beste dorpsgenoten,

in het vorige nummer schreven we over Karin en Johan Post die bij ons kwamen vertellen over hun kruidentuin. Daar komt toch wel wat bij kijken, het was heel interessant. Zij hadden ook wat kruidenplanten en producten meegebracht en ons laten zien en proeven. Het zal de moeite waard zijn daar eens te gaan kijken.
Op 3 november willen we vanaf 14.00 uur een koopjesmarkt houden in het dorpshuis. Diverse mensen van de buurtkamer zullen dan dingetjes te koop aanbieden waarbij je kunt denken aan haak- en breiwerk, zelf gebakken lekkernijen en wellicht wat handenarbeid, we zien wel. Het is dus geen rommelmarkt! Verder is er dan natuurlijk van alles te drinken en zullen er leuke prijsjes te verdienen zijn. Echt iets om even uit je stoel te komen en iets van de sfeer van de buurtkamer te proeven. Ook voor jongeren: en breng je ouders mee! De opbrengst van die middag willen we geven aan een goed doel. Meer info in het volgende Lutter Journaal, maar reserveer die middag alvast.

Op 25 oktober hebben we een pannekoeken maaltijd, wegens succes geprolongeerd.
De prijs voor de maaltijden is nog steeds €6,- excl. drank.
Voor aanmelden voor de maaltijd en informatie kunt u terecht in de buurtkamer, per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . of bij Leen van Dalen 683588. De buurtkamer is normaal op donderdag van 14.00 – 16.30 uur open.
Graag tot ziens.

 

Buurtkamer

De buurtkamer is iedere donderdagmiddag geopend van 14.00 uur- 16.30 uur.

Kom gerust eens langs, maar kom wel 'achterom'.

Adresgegevens

Lutten Vlagt 500pxmiddenweg 3
7775 CA Lutten

Zaal huren?

Informatie: Klik hier
Direct contact: 0638660316

Ga naar boven