Ga naar onze Facebook paginayoutube grijs

Beste dorpsgenoten,

zoals ik vorige keer hoopte / verwachtte hebben we inderdaad even wat winter en sneeuw gehad, nu alweer op naar de lente. Maar voor het zo ver is moeten we ons nog wat zien te vermaken. Dat kan dus zoals de vorige keer aangegeven o.a. bij de Dig. Buurtkamer, aanmelden door contact op te nemen met Marjolein Oldenhuis 06-13645741, mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met de stuw 0523-267478. We hebben een planning doorgekregen: 24 maart: Quiz, 31 maart: Paasthema, 7 april: Boekenclub 14 april: Creatieve ochtend: vogelhuisjes versieren, 21 april: Muziek bingo 28 april: Gastspreker.
De Digitale Buurtkamer is elke woensdagochtend van 10:00 uur tot 12:00 uur.
Intussen vergeten we onze vaste gasten niet! Op 3 maart hebben we hen bezocht en een potje met voorjaars bolletjes overhandigd. Dit gebeurde niet online maar “gewoon” in levende lijve. Heel fijn!
Trouwens: bij het begrip “online” bedacht ik dat online helemaal niets nieuws is. Al sinds mensenheugenis wordt de was online, aan de lijn, gedroogd en voor de trekschuit liepen paarden of moeders en kinderen ook online en hoe lang worden we al aan het lijntje gehouden? Maar wat zullen we blij zijn als de lijnen worden gevierd en we elkaar weer gewoon in de buurtkamer kunnen ontmoeten. Normaal met elkaar praten en samen koffie drinken en een off line spelletje doen. Het komt er aan!
Het ga jullie goed!
Leen van Dalen 683588. e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Buurtkamer

De buurtkamer is iedere donderdagmiddag geopend van 14.00 uur- 16.30 uur.

Kom gerust eens langs, maar kom wel 'achterom'.

Adresgegevens

Lutten Vlagt 500pxmiddenweg 3
7775 CA Lutten
0523-681693

Weer voor vandaag

Ga naar boven