Ga naar onze Facebook paginayoutube grijs


Beste dorpsgenoten,
in het vorige LJ kondigden we aan dat we bezoek kregen van het Klompen museum in Eelde. Nou, dat was heel interessant. We weten nu dat Nederland bekend lijkt te staan om zijn klompen, maar het blijkt dat in heel veel landen over de wereld klompen werden / worden gebruikt. Bovendien zijn er ware kunstwerken bij. Het lijkt echt de moeite waard dat eens nader te bekijken. We maken geen reclame maar kijk toch maar eens op www.klompenmuseum.nl .

Dan: we zoeken nog taxi chauffeurs, het is weinig werk, maar heel dankbaar! Ook zoeken we enkele mensen die eens per maand willen helpen met het bereiden van de maaltijden. Daar bij denken we ook aan jongeren, bv. leerling kok, die het een leuke uitdaging vinden. De eerst volgende maaltijd is op 17 november aansluitend aan de buurtkamer, maar je kan ook alleen voor de maaltijd komen. Die begint altijd om 17.00 uur.

Aanmelden voor een boeiende functie op onderstaand adres.
Voor deelname aan een maaltijd kan tot een week er voor in de buurtkamer, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0523 683588

We wensen iedereen een goed tijd. LvD

Buurtkamer

De buurtkamer is iedere donderdagmiddag geopend van 14.00 uur- 16.30 uur.

Kom gerust eens langs, maar kom wel 'achterom'.

Adresgegevens

Lutten Vlagt 500pxmiddenweg 3
7775 CA Lutten
0523-681693

Weer voor vandaag

Ga naar boven