Ga naar onze Facebook paginayoutube grijs


Beste dorpsgenoten,

op het moment van schrijven is het uiteraard weer druilerig weer, dat zijn we langzamerhand wel gewend, evenals de slakken waar ik het de vorige keer over had. Wat ook went is dat hier veel mensen naar elkaar omzien en elkaar helpen. Dat is niet overal vanzelf sprekend. Koester dat dus! Ik las pas zo iets als:

Naastenliefde en verdraagzaamheid zijn medicijnen voor een goede samenleving. Een over dosis mag! In de buurtkamer proberen we dat ook een beetje te doen, we kunnen onze energie aan meer mensen kwijt dan er meestal komen, dus kom gerust / graag ook eens buurten. Dat kan b.v. ook op 22 augustus als we weer een maaltijd hebben, deze keer nasi, bami en Chinese tomatensoep. (gewoon Nederlandse tomaten).  En op19 september bestaat de maaltijd uit boontjes, gebakken aardappelen, spekkies, gehaktbal en een verrassing toe! Al met al: Smullen!

Spreuk van de maand: ”Wat je weggeeft, dat verlies je niet!”.

Tot ziens in de Buurtkamer.

De buurtkamer is op donderdag middag, begint altijd om 14.00 uur en de maaltijden om 17.00 uur.

De prijs van de maaltijden is slechts €8.50

Aanmelden voor een maaltijd kan tot een week er voor in de buurtkamer, via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , 0523 683588 of 06 44076119

Buurtkamer

De buurtkamer is iedere donderdagmiddag geopend van 14.00 uur- 16.30 uur.

Kom gerust eens langs, maar kom wel 'achterom'.

Adresgegevens

Lutten Vlagt 500pxmiddenweg 3
7775 CA Lutten

Zaal huren?

Informatie: Klik hier
Direct contact: 0638660316

Ga naar boven