Ga naar onze Facebook paginayoutube grijs

1x in de maand komt de commissie van Lutten Life bij elkaar. 6 man sterk met ieder zijn eigen taken binnen de commissie. De ene zorgt bijvoorbeeld voor de horeca, de andere voor de podia en het terrein en weer een ander regelt de vergunning. Iedere vergadering is de club aanwezig en is het gezellig en wordt het laat. Erg laat soms... Maar iedere vergadering wordt de zin en motivatie om er iets moois van te maken groter en groter. De ideeën vliegen daadwerkelijk over de bar bij d’ Olde Stee. De ene nog ludieker en duurder dan de ander. Of Coldplay misschien benaderd moet worden of misschien dat Madonna er nog wel een showtje van kan maken. Als de portemonnee toch eens net zo groot is als de ideeën...

De vergunningaanvraag is de deur uit dus als alles goed gaat hebben we 25 juni een super tof feestje op het trapveldje aan de esdoornstraat. Lekker centraal in Lutten zodat het kruipen naar huis geen zere knieën oplevert. Het terrein zal afgezet worden en via 1 ingang te bereiken zijn om het zo nog knusser en gezelliger te maken. Een Luttense ondernemer heeft al aangegeven één van de podiums te willen sponsoren. Daarom heet podium 1 vanaf nu Strong For Life Stage en voor podium 2 zijn we nog druk in onderhandeling.

Alle bands en een zanger zijn vastgelegd en er staan verrassend veel nieuwe, en voor de meeste, onbekende namen bij. Maar stuk voor stuk super goede bandjes en/of zanger met allemaal diverse genres.
Het programma (nog even onder voorbehoud) ziet er als volgt uit:
Podium 2
14:30 – 15:30 Mooi zoo. Bluesband uit Zwolle
16:30 – 17:30 Short Notice. Coverband met Luttenaar Derke Altena
18:30 – 19:30 Bottleneck Rockers. ‘Acoustic tot he bone’ uit Almelo

Strong For Life Stage
15:30 – 16:30 The Hilbilly Moonshiners. Bluegrass band uit Weert
17:30 – 18:30 Harm Wolters. Zanger van het levenslied
19:30 – 21:00 Kisjes Kearls. Werelds’ beste Normaal coverband; gewoon uit Lutten!

Wij hebben er enorm veel zin in en hopelijk jullie ook.
De eerste posters zullen jullie zien van ons tijdens de feestweek en uiteraard zijn wij ook op Facebook te vinden. Je kunt zoeken onder Lutten Life.

Uiteraard hebt u als ondernemer nog de mogelijkheid om een vlag of andere sponsoruiting te plaatsen tijdens deze dag. Hiervoor kunt u contact opnemen met Benjamin via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Buurtkamer

De buurtkamer is iedere donderdagmiddag geopend van 14.00 uur- 16.30 uur.

Kom gerust eens langs, maar kom wel 'achterom'.

Adresgegevens

Lutten Vlagt 500pxmiddenweg 3
7775 CA Lutten
0523-681693

Weer voor vandaag

Ga naar boven