Nieuws uit de buurtkamer - okt 2024

Beste dorpsgenoten,

We hebben 3 onderwerpen! Leerzaam, Leuk en Lekker/Gezellig. Op donderdag 28 november komt Gini Pullen bij ons vertellen over “The Home of Hope and Dreams”. Hoop is geen droom, maar een weg om dromen waar te maken! De meesten weten er iets van maar niet veel / genoeg.

We geven eens aan een collecte, dat is dan het wel. Het is mooi als wij er meer over horen en evt. vragen over kunnen stellen zodat we er meer van weten. Gini brengt ook wat spulletjes uit Uganda mee die je kunt kopen, lijkt me harstikke mooi!
Op 7 nov. heel iets anders! Een spellen middag! Er worden verschillende spellen meegenomen o.a. Skibo, Keezen en Skyjo. Ook kan er geklaverjast worden (als er genoeg spelers zijn). Wil je met deze spellen kennismaken of ken je ze al, kom dan en speel mee. Heb je zelf andere spellen waarvan je denkt dit is leuk om eens met anderen te spelen, neem mee! Maak er een speelfeest van!
Op 21 nov. hebben we onze maandeliijkse maaltijd geheel afgestemd op de tijd van het jaar. Snert, ook wel Erwtensoep genoemd met roggebrood en katenspek en Bruinebonensoep met stokbrood en kruidenboter. Toetje: iets met kwark. Ook dit wil je niet missen. Dus tot ziens!

De buurtkamer is op donderdag middag, begint altijd om 14.00 uur en de maaltijden om 17.00 uur. De prijs van de maaltijden is slechts €8.50 Aanmelden voor een maaltijd kan tot een week er voor in de buurtkamer, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , 0523 683588 of 06 44076119

 

Adresgegevens

Dorpshuis Lutten: 
Middenweg 3
7775 CA Lutten

Zaal huren?

Wilt u informatie over het huren van een zaal? Neem contact met ons op via agendadorpshuislutten@gmail.com of mob. nr: 0638660316 (avonduren)
Klik hier voor de folder.

Buurtkamer

Iedere donderdagmiddag van 14.00-16.30 uur is de buurtkamer geopend.
Kom gerust eens langs!