Ga naar onze Facebook paginayoutube grijs

De buurtkamer is een activiteit van het dorpshuis en wordt uitgevoerd door uitsluitend vrijwilligers. Het is er voor iedereen, jong en oud, alleen of samen. Voor iedereen die behoefte heeft aan contact, een kopje koffie, een beetje gezelligheid en “warmte”. De koffie is er goed en goedkoop en hartelijkheid kost er niets. Afspreken hoeft niet, men kan komen en gaan wanneer men wil. Alles met de bedoeling er "met elkaar en voor elkaar te zijn." Naast iets drinken en een praatje maken is er de mogelijkheid diverse spellen te doen.

Er worden regelmatig gezamenlijke maaltijden georganiseerd, (oude) foto's of -films vertoond, presentaties over interessante onderwerpen gegeven en ook muziek ontbreekt niet.

Geschiedenis:

Op 15 oktober 2015 ging de buurtkamer van start, na een ongedwongen openingsceremonie. In het begin was de buurtkamer open op maandagochtend en donderdagmiddag, maar omdat op maandagochtend te weinig bezoek kwam is dat verplaatst naar de maandagmiddag. In maart 2016 bleek op maandag nog onvoldoende belangstelling, daarom is er besloten om de buurtkamer alleen op donderdagmiddag open te houden.

Het coördinatie team: 

Leen van Dalen - contactpersoon - 0523-683588
Hennie Zwaan - penningmeester
Annie van de Belt - lid
Jantina Altena - lid

Contact:

De werkgroep buurtkamer is te bereiken op dit emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoonnumer dorpshuis : 0523-681693

buurtkamer

Buurtkamer

De buurtkamer is iedere donderdagmiddag geopend van 14.00 uur- 16.30 uur.

Kom gerust eens langs, maar kom wel 'achterom'.

Adresgegevens

Lutten Vlagt 500pxmiddenweg 3
7775 CA Lutten

Extra activiteiten

14 jul: Gezamelijke maaltijd
18 aug: Gezamelijke maaltijd
15 sep: Gezamelijke maaltijd

Opgeven voor maaltijden via:
buurtkamer@dorpshuislutten.nl
of Leen van Dalen

Zaal huren?

Informatie: Klik hier
Direct contact: 0638660316

dorpshuis Lutten

Ga naar boven