Ga naar onze Facebook paginayoutube grijs

Al jaren lang was er een roep van de jeugd van Lutten om een eigen onderkomen in het dorp. Ook was er dringend behoefte aan een nieuw onderkomen voor peuterspeelzaal "Harlekijn". Toen de nood het hoogst was was de redding daar. De directie van "Wildkamp", die destijds zijn hoofdvestiging binnen onze dorpsgrenzen had, stelde f 100.000,00 als aanzet, ter beschikking aan Plaatselijk Belang Lutten om hiermee aan de roep gehoor te geven. Na wijs beraad werd besloten een gebouw neer te zetten waar de gehele bevolking zijn voordeel mee kon doen. En zie het verrezen dorpshuis is een multifunctioneel centrum geworden waar de jeugd een eigen "Stevenshonk" hebben, gevestigd in een gezellige, door hen zelf ingerichte kelder onder het dorpshuis.

De peuters genieten van de ruime speelzaal en, dankzij de gekozen locatie bij de ijsbaan aan de Middenweg, kan in de winter, ijs en weder dienende, koek en soepie in een wel heel luxueuze tent worden genuttigd. De vlag van sociaal-cultureel werk wappert weer voluit in Lutten, want menig inwoner maakt gebruik van een breed aanbod van cursussen op velerlei gebied. Het stichtingsbestuur, de beheerder en vele vrijwilligers heten u van harte welkom.

Het Dorpshuis Lutten is een multifunctioneel gebouw waar het uitstekend toeven is. De grote parkeerplaats en de uitnodigende hal leiden u een ruimte binnen die voor vele doeleinden is te gebruiken. Cursussen, vergaderingen, activiteiten voor alle leeftijden, kaarten, darten, film enz. Het dorpshuis kan u op uw wenken bedienen. De capaciteit en ons interieur kan hier prima op inspelen en de zaal op verschillende groepsgrootte aan passen. Bovendien kunt u in de zomermaanden gebruik maken van een zonovergoten terras, een sportieve inspanning leveren op de twee beach-volleybal velden of op z'n Frans ontspannen op de jeu de boules baan. Klootschieten, ook hiervoor zijn de attributen aanwezig om een rondje tegen elkaar te spelen. Heeft u nog meer buitenruimte nodig b.v. voor een zeskamp? Geen probleem. Het grote evenemententerrein biedt hiervoor alle mogelijkheden.

Dorpshuis Lutten, van en voor Lutternaren.

Buurtkamer

De buurtkamer is iedere donderdagmiddag geopend van 14.00 uur- 16.30 uur.

Kom gerust eens langs, maar kom wel 'achterom'.

Adresgegevens

Lutten Vlagt 500pxmiddenweg 3
7775 CA Lutten

Zaal huren?

Informatie: Klik hier
Direct contact: 0638660316

Ga naar boven