Ga naar onze Facebook paginayoutube grijs

Inloop Informatieavond over glasvezel
Glasvezel is erg belangrijk voor de ontwikkeling van het buitengebied! Maar om glasvezel daadwerkelijk aangelegd te krijgen moet minimaal 50% van alle adressen in het buitengebied meedoen. 18 juli is de deadline. We mogen met z’n allen deze kans niet laten liggen!

Veel mensen hebben zich al aangemeld maar voor alle twijfelaars en mensen die nog vragen hebben, organiseert “Lutten Leeft” (PB Lutten, PB Oud-Lutten en Keiendorp) op 20 juni een informatieavond in het “Olde Schoeltie” in Oud-Lutten over de aanleg van glasvezel.

Veel mensen hebben moeite met het kiezen van de juiste provider of hebben technische vragen over glasvezel en over wat er allemaal bij komt kijken. We hebben deze avond een aantal lokale “specialisten” uitgenodigd om jullie vragen wat betreft glasvezel en alles wat hier mee te maken heeft te beantwoorden. (Dit kan bijvoorbeeld een vraag zijn; Ik krijg glasvezel tot in de meterkast aangelegd door Cogas, maar hoe moet het nu verder? Kan dit draadloos of moet alles via een kabel, kan ik dit zelf, etc. ) Deze specialisten staan klaar bij hun info-standjes om iedereen te helpen met het maken van de juiste keuzes. Ook kunnen mensen hulp krijgen bij het aanmelden.

Vrije inloop vanaf 19.00 uur en tot 21.00 uur
20 juni Olde Schoeltie Oud-Lutten
De koffie staat klaar!

Logo Lutten Leeft 300LL Glasvezel buitenaf

Buurtkamer

De buurtkamer is iedere donderdagmiddag geopend van 14.00 uur- 16.30 uur.

Kom gerust eens langs, maar kom wel 'achterom'.

Adresgegevens

Lutten Vlagt 500pxmiddenweg 3
7775 CA Lutten

Zaal huren?

Klik hier

Ga naar boven