Ga naar onze Facebook paginayoutube grijs

Beste dorpsgenoten,

In het vorige Lutter Journaal hebben we al verteld dat we op 3 november een koopjes markt houden in het Dorpshuis. Het begint om 14.00 uur. Het hoofddoel is meer mensen kennis te laten maken met de buurtkamer en bijkomend doel een bijdrage aan de speeltuin vereniging "De flierefluiters" voor de realisatie van een nieuw toestel n.l. "De Boot".
Diverse mensen van de buurtkamer zullen dan dingetjes te koop aanbieden waarbij je kunt denken aan haak- en breiwerk, zelf gebakken lekkernijen resultaten van handenarbeid. Verder is er dan natuurlijk te eten en drinken en zullen er leuke prijsjes te verdienen zijn. Echt iets om even uit je stoel te komen en iets van de sfeer van de buurtkamer te proeven. Ook voor jongeren: en breng je ouders mee! En/of grootouders!
En dan de maandelijkse maaltijd, op 22 november weer heerlijke stamppotten.

Voor aanmelden voor de maaltijd en informatie kunt u terecht in de buurtkamer, per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. of bij Leen van Dalen 683588. De buurtkamer is normaal op donderdag van 14.00 – 16.30 uur open.
Graag tot ziens.

 

Buurtkamer

De buurtkamer is iedere donderdagmiddag geopend van 14.00 uur- 16.30 uur.

Kom gerust eens langs, maar kom wel 'achterom'.

Adresgegevens

Lutten Vlagt 500pxmiddenweg 3
7775 CA Lutten

Zaal huren?

Informatie: Klik hier
Direct contact: 0638660316

Ga naar boven