Ga naar onze Facebook paginayoutube grijs

Beste dorpsgenoten,

zoals eerder aangekondigd hadden we op 3 november in de buurtkamer de koopjesmarkt met verkoop van allerlei handwerk, echt kunstwerk, te veel om op te noemen. Er werden stoofperen verkocht van eigen boom uit eigen tuin en ook appelmoes, gemaakt van appels van eigen boom uit een andere eigen tuin.
Ook waren er zelf gebakken cakes en zelf aangeschafte speculaas. Verder heeft een aantal dames en een heer ter plekke knieperties gebakken, welke gretig aftrek vonden. Heel lekker! Dat was hard werken. Onder het motto: "U vraagt en wij draaien" werden (tegen betaling) op een oude electro-grammofoon uit 1961 oude singeltjes (45 toeren plaatjes) gedraaid van o.a. de Beatles, Rob de Nijs en Johnnie Ray.
En dan was er een wedstrijd sjoelen en bonen raden waarbij in twee leeftijdscategorieën werd beoordeelt. Bij het sjoelen ging de 1e prijs naar Linda Schutte en de 2e naar Jeroen Ottens. Bij aantal bonen de 1e naar Janny v.d.Kamp en de 2e naar Lieke Schroer. Het aantal bonen was 440 stuks. (Er gaan heel wat bonen in en pot.)
De 1e prijzen zijn een maaltijdbon voor 2 personen te besteden in de buurtkamer en de 2e prijzen zijn een waardebon te besteden bij snackbar "Sten".
Op het moment van schrijven is de netto opbrengst nog niet bekend, dat komt in het volgende Lutter Journaal. Dat bedrag gaat naar speeltuin vereniging de "Flierefluiters" voor uitbreiding van de speeltoestellen. Vandaar ook hun aanwezigheid (zie foto) op deze middag waar zij met een videopresentatie duidelijk maakten wat hun activiteiten zijn en de plannen voor uitbreiding van de toestellen. Al met al was het een heel fijne / gezellige middag en heeft het ook nog wat opgeleverd.
De agenda: op 13 dec. gaan we met elkaar iets creatiefs doen (knutselen) waar iedereen aan mee kan doen, 20 dec. hebben we een hapjes maaltijd en op 27 dec. is het knieperties bakken.
Voor de hapjes maaltijd moet u zich even opgeven. Verder kunt u zo binnenrollen.

Voor aanmelden voor de maaltijd en informatie kunt u terecht in de buurtkamer, per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. of bij Leen van Dalen 683588. De buurtkamer is normaal op donderdag van 14.00 – 16.30 uur open.
Graag tot ziens.

 

Buurtkamer

De buurtkamer is iedere donderdagmiddag geopend van 14.00 uur- 16.30 uur.

Kom gerust eens langs, maar kom wel 'achterom'.

Adresgegevens

Lutten Vlagt 500pxmiddenweg 3
7775 CA Lutten

Zaal huren?

Informatie: Klik hier
Direct contact: 0638660316

Ga naar boven