Ga naar onze Facebook paginayoutube grijs

 

Beste dorpsgenoten,

ook nu is het weer, of nog, zonnig bij het schrijven van dit bericht. Intussen is de buurtkamer alweer begonnen en hebben we met elkaar een frisse start gemaakt, al was het wel warm. Echter, helaas is kort geleden onze vrijwilliger Harm Hakkers overleden. Hij was al vanaf het begin bij ons actief als taxi chauffeur. Hij was rustig, je kon op hem rekenen, we missen hem. Niemand is vervangbaar! Maar wij zoeken wel iemand die zo eens in de 4 of 5 weken enkele bezoekers willen ophalen en weer naar huis brengen. Dus onbezoldigd taxi chauffeur.
Momenteel horen we binnen onze geledingen gelukkig niets meer over covid en kunnen we dus weer normaal werken. Dat resulteert o.a. in het feit dat op 29 september iemand van het Nationaal Klompen Museum te Eelde een lezing komt houden over “Lopen op hout”. Lopen op hout is volgens mij b.v. met klompen lopen over stellingplanken of een parketvloer. Trouwens, in West-Friesland heten dat “hutten”. De mogelijkheid bestaat dat er dan souvenirs te koop zijn, dus neem eventueel wat extra geld mee. Je weet maar nooit.
Ook de maaltijden in de buurtkamer gaan weer gewoon door, de eerst volgende is op 20 oktober en de dan volgende op 17 november.
Aanmelden voor een maaltijd kan tot een week er voor in de buurtkamer, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0523 683588

We wensen iedereen een goed tijd. LvD

Buurtkamer

De buurtkamer is iedere donderdagmiddag geopend van 14.00 uur- 16.30 uur.

Kom gerust eens langs, maar kom wel 'achterom'.

Adresgegevens

Lutten Vlagt 500pxmiddenweg 3
7775 CA Lutten

Zaal huren?

Informatie: Klik hier
Direct contact: 0638660316

Ga naar boven