Ga naar onze Facebook paginayoutube grijs

Beste dorpsgenoten,

deze keer weer geen schokkend nieuws! Of het zou moeten zijn dat we nog geen mensen hebben gevonden om ons te helpen als taxi chauffeur of assistent kok. Mocht u / jij het gemist hebben; wij zoeken enkele mensen die ons helpen met het ophalen en thuisbrengen van gasten die zelf niet kunnen komen, dat is dan eens in de 4 a 5 weken en wat mensen die eens in de maand willen helpen met bereiden van de maaltijden in de buurtkamer. Dit laatste omdat zowel Jan Bouwhuis als Bernard en Jarine het niet meer kunnen doen. Als u dacht dat er wel anderen zijn die dat doen kan ik u wel vertellen dat die anderen dat ook denken. Dus vergeet even die anderen en neem a.u.b. contact op met ons.
Voor de korte termijn is er weinig of geen nieuws, maar uiteraard gaan we wel bezig met dingen voor de komende tijd. Om St. Nicolaas maken we ons niet druk, maar uiteraard gaan we wel aandacht besteden aan feestdagen in eind december. We vergeten onze gasten en vrijwilligers beslist niet.
De eerst volgende maaltijd is op 15 december aansluitend aan de buurtkamer, maar je kan ook alleen voor de maaltijd komen. Die begint altijd om 17.00 uur.
(Tussen haakjes), op 8 december is er geen buurtkamer i.v.m. een middag van de Zonnebloem, ook wel interessant!

Voor deelname aan een maaltijd kan tot een week er voor in de buurtkamer, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0523 683588

We wensen iedereen een goede tijd. LvD

 

Buurtkamer

De buurtkamer is iedere donderdagmiddag geopend van 14.00 uur- 16.30 uur.

Kom gerust eens langs, maar kom wel 'achterom'.

Adresgegevens

Lutten Vlagt 500pxmiddenweg 3
7775 CA Lutten

Zaal huren?

Informatie: Klik hier
Direct contact: 0638660316

Ga naar boven