Ga naar onze Facebook paginayoutube grijs

 

Beste dorpsgenoten,

dit is dus de 81-ste bijdrage aan het Lutter Journaal, (nu stoppen we met vermelden). De 80-ste hebben we in volledige stilte gevierd.

Op 9 maart komt Herman Harmsen een lezing houden over “Valpreventie”. Dat lijkt me heel interessant en zinvol. Niet alleen voor mensen die soms dreigen te vallen, maar ook voor mensen die al eens gevallen zijn en voor andere gevallen. Je kan trouwens beter opvallen, ergens over vallen en in sommige gevallen afvallen, dan echt vallen. Verder valt het wel mee.

Kort geleden kreeg ik de vraag van een vaste gast of je anderen b.v. familie mee mag nemen naar een gast optreden in de buurtkamer. Nou, natuurlijk mag dat, heel graag zelfs. Ook op een normale donderdag middag. En ook als ze niet uit Lutten komen, iedereen is welkom, ook Westerlingen en Oosterburen. Altijd gratis entree!.

Op 23 maart hebben we weer een gezamelijke maaltijd, ook dan voor iedereen!

Aanmelden voor deelname aan een maaltijd kan tot een week er voor in de buurtkamer, via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 0523 683588

We wensen iedereen alle goeds. LvD

Buurtkamer

De buurtkamer is iedere donderdagmiddag geopend van 14.00 uur- 16.30 uur.

Kom gerust eens langs, maar kom wel 'achterom'.

Adresgegevens

Lutten Vlagt 500pxmiddenweg 3
7775 CA Lutten

Zaal huren?

Klik hier

Ga naar boven